Zo werkt ‘t

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil je graag werken in de techniek? Zo werkt ‘t bij Proteqs!

Ruime keuze aan technische vacatures

Er is keuze uit een breed scala aan technische vacatures, van LBO- tot HBO+ niveau. Zo kan je onder andere aan de slag in de elektrotechniek, installatietechniek, metaalbewerking, automotive of machine- en apparatenbouw. Naast technisch uitvoerende functies bieden we ook vacatures in de richting van technisch-administratieve en (technisch-)commerciële functies.

We helpen je graag de juiste baan te vinden

Of je nou net klaar bent met je opleiding en staat te springen om aan de slag te gaan? Of je bent een ervaren vakkracht en je zoekt een andere uitdaging, de gespecialiseerde consultants van Proteqs helpen je graag. We hebben samenwerkingen met vele technische opdrachtgevers uit de regio. We kunnen jou daarom uitstekend begeleiden in het proces naar een nieuwe baan. Neem gerust contact op als we hulp of advies kunnen geven.

We bieden jou:

  • Ruime keuze uit fulltime en parttime vacatures in de techniek
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Een goed salaris passend bij je ervaring
  • In de meeste gevallen gaat het om fulltime functies, in overleg is minder uren ook mogelijk
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • Opleiding- en doorgroeimogelijkheden

Uren invullen en uitbetaling van je salaris

Het is belangrijk dat je gewerkte uren direct na je werkweek invult – het liefst op vrijdag of in het weekend. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd correct en op tijd betaald krijgt. Uren aanleveren kan digitaal via ons werknemersportal.

Heb je een vraag of lukt het niet?
Bel ons gerust op 0320-84 05 00.

Arbeidsovereenkomst volgens de CAO voor uitzendkrachten

Werk je via Proteqs? Dan is de NBBU-CAO voor uitzendkrachten van toepassing. In deze CAO vind je alle rechten en plichten als het gaat over jouw arbeidsovereenkomst.