Wie zijn wij

Welkom bij Proteqs – Werk in de wereld van techniek

  • De beste technische banen
  • Oprechte aandacht voor het talent van onze (potentiële) medewerkers
  • We steken veel tijd en aandacht in de samenwerking met onze opdrachtgevers
  • We zijn hét adres in Flevoland en omstreken voor vakkundig technisch personeel

Zekerheid voor medewerker en opdrachtgever

Privacy
Privacy is voor ons heel belangrijk. De registratie van persoonsgegevens is volledig in lijn met de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We verzekeren daarmee dat we zeer zorgvuldig met je persoonsgegevens om gaan. Bekijk hier ons privacy statement.

Salariëring en loonadministratie
De salariëring en loonadministratie worden verzorgd door ons externe administratiekantoor HelloFlex People 300, h.o.d.n. Proteqs Diensten.

Certificeringen

VCU: veilig werken

De veiligheid en gezondheid van medewerkers staat bij Proteqs voorop. Wij beschikken daarom over het VCU-certificaat. Dit betekent dat ons veiligheidsbeheersysteem voldoet aan alle VCU-eisen. Verder lichten wij onze technische uitvoerende medewerkers goed voor over veilig en gezond werken, begeleiden ze in hun werk en zorgen dat ze over alle noodzakelijke veiligheidsmaterialen en persoonlijke beschermingsmiddelen beschikken. Uiteraard beschikken de medewerkers indien nodig ook over de benodigde certificaten, zoals B-VCA, VOL-VCA of gelijkwaardig.

SNA Keurmerk

HelloFlex People 300 B.V., h.o.d.n. Proteqs Diensten, heeft het betrouwbare SNA Keurmerk
NEN 4400-1.

NBBU-CAO

HelloFlex People 300 B.V., h.o.d.n. Proteqs Diensten, is lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Alle Proteqs uitzendkrachten werken dan ook conform de NBBU-CAO met goede uitzendvoorwaarden.