Wie zijn wij

Welkom bij Proteqs – dé bemiddelaar voor werk in de wereld van techniek

Dagelijks brengen we gekwalificeerd technisch personeel en technische opdrachtgevers bij elkaar. We kunnen jou daarom uitstekend bemiddelen naar een fulltime of parttime baan in de wereld van techniek.

Proteqs gaat altijd voor een langdurige samenwerking. Bemiddelen we jou naar een baan in de techniek in bijvoorbeeld de elektrotechniek, installatietechniek, metaalbewerking of machine- en apparatenbouw in de omgeving Flevoland, Overijssel of Gelderland? Dan heb je bij goed functioneren uitzicht op een vast contract bij de opdrachtgever. Via Proteqs is er altijd de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen, bijvoorbeeld VCA of een heftruckcertificaat.

Dit mag je van ons verwachten

  • De beste technische banen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Een goed salaris passend bij je ervaring;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Pensioenregeling;
  • Veilige en gezonde werkomgeving;
  • Professionele veiligheidsschoenen S3;
  • Uitdagende functies waarin je jezelf helemaal kan ontwikkelen;
  • Wij hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé;
  • Een vast contract bij goed functioneren.

Zekerheid voor iedereen

Privacy
Privacy is voor ons heel belangrijk. De registratie van persoonsgegevens is volledig in lijn met de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We verzekeren daarmee dat we zeer zorgvuldig met je persoonsgegevens om gaan. Bekijk hier ons privacy statement.

Salariëring en loonadministratie
De salariëring en loonadministratie worden verzorgd door ons externe administratiekantoor HelloFlex People 300, h.o.d.n. Proteqs Diensten.

Certificeringen

VCU: veilig werken

De veiligheid van onze medewerkers staat bij Proteqs voorop. Wij zijn daarom in het bezit van het VCU-certificaat. Dit betekent dat ons veiligheidsbeheersysteem voldoet aan alle VCU-eisen. We lichten onze technisch uitvoerende medewerkers goed voor over veilig werken. We begeleiden ze in hun werk en zorgen dat ze alle noodzakelijke veiligheidsmaterialen en persoonlijke beschermingsmiddelen hebben. Uiteraard zijn de medewerkers zelf ook in het bezit van de benodigde certificaten, te denken aan; B-VCA, VOL-VCA, heftruckcertificaat of gelijkwaardig.

SNA Keurmerk

Het betrouwbare SNA Keurmerk
NEN 4400-1
is in bezit van HelloFlex People 300 B.V., h.o.d.n. Proteqs Diensten

NBBU-CAO

HelloFlex People 300 B.V., h.o.d.n. Proteqs Diensten, is lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Alle Proteqs uitzendkrachten werken dan ook conform de NBBU-CAO met goede uitzendvoorwaarden.