(Junior) Consultant

ProTeqs is opzoek naar versterking! Ben jij technisch goed onderlegd en wil je de stap maken naar een commerciële functie? Dan bieden wij jou de ideale uitdaging! Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een (Junior) Consultant die vraag en aanbod binnen de technische banenmarkt bij elkaar brengt!

Als (Junior) Consultant ben je verantwoordelijk voor alle aspecten van de personeelsbemiddeling. Door middel van telefonische acquisitie ondersteun je het team met het uitbouwen van het netwerk binnen de Technische sector.

Door jou Technische achtergrond weet je waar je over praat zodat relaties jou als volwaardig gesprekspartner beschouwen. Daarnaast ben je actief aan de kant van de werkzoekenden, door middel van gerichte gesprekken bouw je een relatie op en begeleid je werkzoekenden naar een passende baan. Jij bent als het ware de bindende factor tussen bedrijven en werkzoekenden.

Belangrijke eigenschappen waar je over beschikt zijn zelfstandigheid, flexibiliteit en enthousiasme. Je bent servicegericht en helpt kandidaat en klant zonder je eigen belang uit het oog te verliezen. Je wilt je ontwikkelen in het vak, staat open voor ideeën en denkt zelf creatief mee. Werken binnen een klein en informeel team zie jij als een voordeel!

Wie zijn wij?

ProTeqs is gespecialiseerd in de bemiddeling van Technisch personeel, van LBO tot MBO+ niveau. Of het nu om een tijdelijke of vaste baan gaat, wij denken met de opdrachtgever en de kandidaat mee. We zijn een jong en dynamisch team dat staat voor kwaliteit. Of het nu gaat om een MIG/MAG lasser of een hulpmonteur in de elektrotechniek, wij zorgen voor de juiste match!

Wat vragen wij?

Wij bieden:

Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met:

Annie van den Akker
Tel.: 0320 84 05 00
Mobiel: 06 57 57 48 72
E-mail: annie@proteqs.nl