Proteqs staat voor: kwaliteit en service. Het leveren van kwalitatief goed personeel vinden we belangrijk. We denken met onze klanten mee, zijn gedreven en vinden een persoonlijke benadering belangrijk.

Juiste plaats

Onze drijfveer? De juiste mensen op de juiste plaats krijgen. We vinden het belangrijk om een goede relatie met onze opdrachtgevers op te bouwen. Uitzendkrachten zijn bij ons geen nummer. We beschouwen ze als volwaardige werknemer en streven ernaar dat ze tijdens hun baan volledig tot hun recht komen.

Goede matches

Proteqs is het adres voor gekwalificeerd technisch personeel. Wij hebben jarenlange ervaring in de uitzendbranche en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Arbeidsbemiddeling is onze passie. Door onze persoonlijke aanpak, weten wij goede matches te maken tussen bedrijven en werkzoekenden.

Zekerheid

De salariƫring en financiƫle administratie worden voor Proteqs verzorgd door ons externe administratiekantoor HelloFlex People 300, h.o.d.n. Proteqs Diensten.

NBBU-CAO

HelloFlex People 300 B.V., h.o.d.n. Proteqs Diensten, is lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Alle Proteqs uitzendmedewerkers werken dan ook conform de NBBU-CAO.

SNA Keurmerk

HelloFlex People 300 B.V., h.o.d.n. Proteqs Diensten, heeft het betrouwbare SNA Keurmerk
NEN 4400-1.