Medewerkers vinden

Je hebt een vacature – of beter gezegd – je bent op zoek naar een technische vakkracht. Hoe vind je de juiste persoon? Deze zoektocht nemen we graag voor je uit handen. Proteqs is gespecialiseerd in het werven van technisch personeel.

Persoonlijke aanpak bij het zoeken van personeel
Via Proteqs vind je technisch vakkundig personeel waar je naar op zoek bent. Wij kunnen snel schakelen. Door onze persoonlijke aanpak zijn we in staat medewerkers te werven die bij jou op de werkvloer helemaal tot hun recht komen. Wij kijken hierbij niet alleen naar functie-eisen, maar ook naar bedrijfscultuur. Past de persoon in het ‘plaatje’? Spreekt de persoon de taal van het bedrijf? Kortom, we kijken verder dan alleen een cv en een vacature. Daarnaast blijven we het gehele traject, zolang de werknemer in dienst is via Proteqs, betrokken. Zo zijn we voor, tijdens en na plaatsing beschikbaar voor al je vragen.

Daarom Proteqs voor technisch personeel:

  • Betrokken en betrouwbaar
  • Bemiddelt technische vakprofessionals uit verschillende branches
  • Werkwijze en contracten volledig in lijn met geldende wet- en regelgeving
  • Sparringpartner en HR advies

De diensten van Proteqs

Uitzenden

De ideale vorm voor de vervulling van tijdelijke functies.

Heb je een tijdelijke functie of is een vaste werknemer ziek? Dan is een uitzendkracht een uitstekende oplossing. Ook bij het vinden van de juiste persoon voor nieuwe vacatures geeft uitzenden veel flexibiliteit. Je betaalt alleen de gewerkte uren van de uitzendkracht en je kan opzeggen wanneer er geen werk is. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent.

Detacheren

Flexibiliteit gegarandeerd, maar met méér zekerheid dan uitzenden.

Als je de zekerheid hebt over de duur en omvang van een project, is detacheren vaak een goede oplossing. Hierbij worden de minimale duur van de uitzendperiode en het aantal werkuren per week of per maand van tevoren vastgelegd. Daarmee biedt detachering meer zekerheid voor de opdrachtgever en de medewerker. Het is uiteraard mogelijk een proeftijd af te spreken.

Werving & Selectie

Op zoek naar een vaste medewerker? Laat Proteqs je hierbij helpen.

Voor het vervullen van vacatures voor vaste technische banen verzorgen wij graag de werving en selectie van medewerkers. Bij een succesvolle bemiddeling betaal je een vooraf vastgestelde werving & selectie fee en treedt de medewerker rechtstreeks bij jou in dienst. Voor werving & selectie geldt “no cure, no pay”. Wanneer wij geen geschikte kandidaat kunnen vinden, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Een deskundige partner bij het zoeken van personeel

Geldende wet- en regelgeving
Als Proteqs willen we de risico’s bij de inzet van medewerkers zo veel mogelijk minimaliseren. Onze werkwijze en contracten zijn daarom volledig in lijn met geldende wet- en regelgeving.