Zo werkt ’t bij Proteqs

Ben jij op zoek naar werk in de wereld van techniek?

Dan zit je bij Proteqs goed! We kunnen jou namelijk bemiddelen naar de mooiste banen in de omgeving van Flevoland, Overijssel en Gelderland. We bieden vast-, fulltime- en parttime werk van lbo- tot hbo niveau.

We helpen je graag de juiste baan te vinden

Of je nou net klaar bent met je opleiding en staat te springen om aan de slag te gaan, of je bent een ervaren vakkracht en je zoekt een andere uitdaging, de gespecialiseerde consultants van Proteqs helpen je graag. We hebben samenwerkingen met vele technische opdrachtgevers uit de regio. We kunnen jou daarom uitstekend begeleiden in het proces naar een nieuwe baan.

Ruime keuze aan technische vacatures

Ga bijvoorbeeld aan de slag in de elektrotechniek, installatietechniek, metaalbewerking, automotive of machine- en apparatenbouw. Naast technisch uitvoerende functies bieden we ook vacatures in de richting van technisch-administratieve en (technisch-)commerciële functies.

Staat je ideale baan er niet tussen?
Geen zorgen! Volg deze simpele stappen en we gaan voor je aan de slag:

  1. Stuur een open sollicitatie
  2. We nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor
  3. We zoeken de ideale baan voor je
  4. We bereiden je voor op je sollicitatie gesprek bij de opdrachtgever

Dit beloven we:
+ We doen er alles aan zodat je aangenomen wordt
+ We blijven contact met je houden omdat we graag willen dat jij tevreden bent en blijft!

Uren invullen en uitbetaling van je salaris

Het is belangrijk dat je gewerkte uren direct na je werkweek invult – het liefst op vrijdag of in het weekend. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd correct en op tijd betaald krijgt. Uren aanleveren kan digitaal via ons werknemersportal.

Heb je een vraag of lukt het niet?
Bel ons gerust op 0320-84 05 00.

Arbeidsovereenkomst volgens de CAO voor uitzendkrachten

Werk je via Proteqs? Dan is de NBBU-CAO voor uitzendkrachten van toepassing. In deze CAO vind je alle rechten en plichten als het gaat over jouw arbeidsovereenkomst.